karlstad.kontorslokal-sverige.se: Kontorslokal i Kristinehamn

Kontorslokal i Kristinehamn

Om området

Drygt 4 mil öster om Karlstad ligger Kristinehamn. Idag finns det drygt 1500 företag registrerade i Kristinehamn, varav cirka 800 av dessa är aktiebolag. Kristinehamns kommun är stadens största arbetsgivare tillika Värmalnds län fjärde största arbetsgivare. Stadens störsa privata arbetsgivare är Roll-Royce, tillverkare av bland annat propellrar, vattenjet och andra system för framdrivning av fartyg. Andra stora arbetsgivare i staden är Casco, Akzo Nobel och Wiréns Åkeri. I kommunikationsväg finns det goda möjligheter att ta sig till och från Kristinehamn. Europavägen 18 (Oslo - Stockholm) samt riksväg 26 löper genom staden. Det finns långdistansbussar till bland annat Oslo, Stockholm, Göteborg och Jönköping. Värnens näststörsta hamn ligger i Kristinehamn och drivs av Vänerhamn AB. Staden ligger även längs Värmlandsbanan och Inlandsbanan och det är möjligt att via tåg åka till bland annat Karlstad, Oslo, Örebro, Stockholm, Göteborg och Trollhättan. Hotell- och konferensmöjligheterna är goda i Kristinehamn.

 

Värt att se

Skärgårdsöarna; Vålön, Kalvön, Kummelön och Sibberön

Kristinehamns Konstmuseum

Picassoskulpturen på Strandudden

 

Geografi

Kristinehamn kommun har drygt 24 000 invånare fördelat på 1400 km2. I tätorten Kristinehamn bor det ungefär 18 000 personer.

 

Länkar

Kristinehamns kommun

Om Kristinehamn på Wikipedia

Näringslivssamverkan i Kristinehamn

Karta över Kristinehamn

 

Kontorslokaler kan ta olika form men innebär att företag hyr en lokal för kommersiell verksamhet eller kontor. Vanligtvis sitter flera företag under samma tak och lämpar sig till många medarbetare. I en kontorslokal där flera företag sitter kan kontorsdriften, så som reception och gemensamma ytor delas mellan företagen men också skötas individuellt. Det varierar beroende på företegen i lokalen. Innan man hyr en kontorslokal bör man fundera på det strategiskt geografiska läget. Hyran kan också variera beroende på var lokalen är belägen. Är du på jakt efter en kontorslokal så kan du börja din sökning genom att klicka på länkarna till höger.

Mere i denne kategori: « Nynäshamn Karlskoga »